Wijkteams en kwaliteit

29-01-2020 Utrecht

Op 29 januari 2020 organiseren Sociaal Werk Nederland en de Associatie Wijkteams samen een bijeenkomst voor wijk-/sociale teams over het borgen en verbeteren van hun kwaliteit en de houvast die het Kwaliteitslabel Sociaal Werk hierbij biedt. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het kwaliteitslabel, praktijkverhalen van wijkteams die ervaring hebben met dit label en gaan we met elkaar in gesprek over kwaliteit.

Wijkteams en de kwaliteit van hun dienstverlening staan volop in de schijnwerpers. Met daarbij de vraag: wat zijn de goede dingen om te doen en hoe doe je die goed? En wanneer is er sprake van goede kwaliteit? Hoe kun je laten zien dat je waarde toevoegt voor de mensen waar het om gaat? En hoe kan je als team continu werken aan het verbeteren van de dienstverlening?

Deze bijeenkomst organiseren we samen met Sociaal Werk Nederland. Tijdens de bijeenkomst krijgen we informatie over hun kwaliteitslabel en praktijkverhalen van wijkteams die ervaring hebben met dit label.

Met natuurlijk veel ruimte voor gesprek.

Lees hier meer. Aanmelden verloopt ook via deze link.

Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht

DEELNEMEN

Deze bijeenkomst is voor de leden van de Associatie Wijkteams. Ben je nog niet lid en wil je er wel graag bij zijn? Neem dan contact met ons op.