Sociaal Team Houten

Het Sociaal Team Houten is de plek voor vragen over zorg en ondersteuning. Wij helpen inwoners op weg wanneer er vragen zijn over uw gezin, financiën, werk, wonen of relatie. Dat doen we door te adviseren, te begeleiden en soms door het inzetten van zorg of een voorziening. Zo nodig bieden we passende individuele ondersteuning via de Wmo of Jeugdwet.

Wij werken vanuit de visie dat niet alles wat anders is of anders verloopt dan je zou willen of verwacht, een probleem is en direct vraagt om professionele hulp of ondersteuning. Wij willen mensen helpen bij het omgaan met sociale, fysieke en emotionele uitdagingen in het leven. En hen helpen om daar zelf regie over te kunnen voeren.

Als er ondersteuning nodig is, bieden we dat op maat, zo dichtbij huis en het eigen netwerk als mogelijk en zoveel mogelijk aansluitend bij het gewone leven.


Lid worden?

Werk je mee aan de transformatie? En wil je leren van andere wijkteams, sociale teams, jeugdteams, CJG’s, buurtteams en kernteams? Sluit je dan aan bij de Associatie Wijkteams!

Het laatste nieuws volgen?

Blijf op de hoogte van al het nieuws vanuit de Associatie Wijkteams door je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

We versturen de nieuwsbrief elke twee maanden.